Que cuinem ?

Als matins esmorzars de forquilla i als migdies menú diari

Esmorzars de forquilla i al migdia menú diari

Als matins, Esmorzars de forquilla

Segur que la vostra mare us ha dit en més d’una ocasió que l’esmorzar és l’àpat més important del dia. Ja sigui perquè no tenim temps o perquè no hi estem acostumats, molts de nosaltres no li donem als esmorzars el valor que es mereixen.

Per la qualitat dels nostres plats, per la varietat de la nostra carta i per la recerca de l’exel·lència en cada guisat, la Manigua bar ha sigut reconeguda com un dels nou millors restaurants per esmorzar de Catalunya per la revista especialitzada Cuina l’abril del 2019 i com un dels deu millors restaurants per fer un bon esmorzar de forquilla a la província de Tarragona per la revista tarragonadigital l’octubre del 2018. Per això us proposem que vingueu a la Manigua bar on trobareu els millors esmorzars de forquilla de Reus.

Som un restaurant de cuina tradicional, amb productes de temporada propis del Camp de Tarragona.

Als migdies, Menú diari

Ja saps on menjar? A la Manigua bar t’oferim, de dilluns a divendres, un menú basat en la cuina mediterrània, famosa per ser una dieta saludable, variada, equilibrada i elaborada amb productes de proximitat, i amb una excel·lent relació qualitat-preu, perquè gaudeixis d’un bon dinar, amb productes frescos i de temporada.

El menú de cap de setmana está elaborat amb un altre concepte, e intentem jugar amb els plats típics tradicionals i d’altres més moderns.

La Manigua bar és, ara mateix, una proposta molt interessant tant per recomanar com per gaudir d’un bon menú a Reus.

Esmorzars de forquilla i als migdies menú diari

Qui som ?

La Manigua, amb més de vint anys d’història als fogons, és el restaurant creat a Reus per la família Rodríguez. Els germans Natàlia i Anton estem a càrrec del servei i l’Ada de la cuina. Som la segona generació de restauradors i hem heretat dels pares tota la passió per la cuina de sempre, senzilla i honesta, sense floritures ni artificialitats.

Especialistes als matins, en esmorzars de forquilla i als migdies menú diari. Ens agrada la confiança i la conversa amb els clients, som propers, atents i volem que sentis, en tot moment, que tu també formes part de la gran família de La Manigua.

Ens apassiona la cuina tradicional, la cuina de l’avia, la del xup-xup, i volem que tu també t’he enamoris.

Família de La Manigua

Els Nostres Plats

Per reservar truca 977 33 85 17

adreça

Plaça de Sant Francesc, 2

43205 Reus (Tarragona)

contacta

Telèfon 977 33 85 17

No reservem per correu electrònic

Correu Electrònic

lamaniguabar@hotmail.com

horari

De dilluns a Dissabte

de 9:00 a 16:00

 

segueix-nos