Qui som ?

Som La Manigua bar i ens enamora la bona cuina, la tradicional, la cuina de l’àvia Mila, la del xup-xup, i volem que tu també t’he n’enamoris.

Amb més de vint anys d’història rera els fogons, La Manigua bar és un restaurant familiar, creat a Reus per la família Rodríguez. La Natàlia i l’Anton estem a càrrec del servei i l’Ada de la cuina.

Som la segona generació de restauradors i hem heretat dels nostres pares tota la passió que ells sentien per la cuina tradicional, senzilla i honesta, sense floritures ni artificialitats.

La Gastronomia es cultura

som la Manigua bar

Des de La Manigua bar, sempre hem intentat, recuperar, interpretar i adaptar a la nostra actualitat, tots aquells plats típics de la cuina tradicional, arrelats a la nostra terra.

Perquè la gastronomia és cultura, i cada territori, cada poble, cada família, compta amb la seva com un tresor.

Per la qualitat i la varietat de la nostra carta, per la recerca de l’exel·lència en cada guisat, La Manigua bar ha estat reconeguda:

1-Com un dels nou millors restaurants de Catalunya per anar a esmorzar de forquilla, per la revista especialitzada Cuina l’abril del 2019.

2-Com un dels deu millors restaurants de la província per anar a esmorzar de forquilla, per la secció de cuina de la  revista tarragonadigital l’octubre del 2018.

3-Com un dels restaurants de Reus amb una proposta molt completa e interesant, per la revista local reusdigital.cat.

som la manigua bar