Que cuinem?

Als matins, esmorzars de forquilla i al migdia menú diari.

Som un restaurant de cuina tradicional, on al matí, pots trobar tres tipus d’esmorzars i algun suggereriment, i al migdia, un menú diari equilibrat i saludable, elaborat amb productes de proximitat. 

Esmorzars de forquilla

Cada dia, a La Manigua pots trobar tres tipus d'esmorzars i alguna suggerència.

esmorzars de forquilla i menú diari

L'esmorzar de la "Casa"

  • Tripa amb cigrons.
  • Cap i pota a la Catalana.
  • Mandonguilles estofades amb calamar.
  • Mandongo de Reus amb ceba caramel·litzada.
  • Xurrasco de Vedella d’Angus.
  • Conill confitat.
  • Trinxat de la Cerdanya amb cansalada ibèrica. (segons temporada)

Esmorzar + Beguda + Cafè ……….. 11 €

esmorzars de forquilla i menú diari

L'esmorzar de "l'Avi"

  • -Llesques variades (mar i muntanya) 6/u.
  • Sardines costa amb els seus allets.
  • Arengada amb fesols i tomàquet escalivat.
  • Truita de Baldana de ceba.
  • Xistorra de Navarra amb fesols i tomàquet escalivat.
  • Baldanes de ceba amb fesols i tomàquet.
  • Llonganissa d’Alforja amb fesols.
  • Ous amb bacon i patates fregides

Esmorzar + Beguda +Cafè …………. 10 €

esmorzars de forquilla i menú diari

L'esmorzar del "Senyoret"

  • Bacallà dessalat per nosaltres al forn.
  • Sèpia estofada.
  • Cua de bou al vi negre del Priorat.
  • Peus de Porc a la Catalana.
  • Popets amb enromescats.
  • Bunyols cassolans de bacallà amb Romesco.
  • Marmitako de Tonyina.
  • Peixopalo de Sant Feliu de Guixols.

Esmorzar + Beguda + Cafè …………. 12 € 

Dinars

Postres Casolans

Menú diari

A La Manigua t’oferim un menú diari, de dilluns a divendres, saludable, variat i equilibrat. Elaborat amb productes de proximitat i amb una excel·lent relació qualitat-preu, perquè gaudeixis d’un bon dinar amb productes frescos de temporada. 

No tenim carta, ja que cada dia és diferent i una part del menú depèn del que poguem trobar al mercat.

Posar especial atenció al menú «Paella» del dijous, que tradicionalment fem des de fa més de 20 anys i que cal reservar amb antelació.

Per reservar cal trucar al 977 33 85 17

Menú cap de setmana

El menú «Cap de Setmana» de La Manigua està elaborat amb un altre concepte diferent del diari, i intentem buscar un equilibri dins la carta, amb plats típics de la cuina tradicional i d’altres més moderns.

Perquè no sempre has d’estar disposat a descobrir nous sabors. I perquè la cuina tradicional, la del foc lent i el xup-xup tampoc la trobem a tot arreu.

El menú «Cap de Setmana» volem que sigui més personal, fins i tot íntim. Que el puguis gaudir amb els teus comensals amb tranquil·litat. Per això cal reservar, ja que només fem un torn.

Per reservar cal trucar al 977 33 85 17

Que cuinem?